La Ciubo Studio gasesti pe langa servicii atente, profesioniste si de inalta calitate, ne gasesti pe noi, tineri plini de energie, initiativa si deschisi catre tot ce e nou, asa ca da-ti frau liber imaginatiei si ia legatura cu noi, nu te vom dezamagi.

contact@tatuajeconstanta-ciubostudio.ro
0744757401

Pastrarea bandajului pentru 2-6 ore – dupa finalizare, artistul va dezinfecta zona tatuata si o va acoperi cu un bandaj, pentru a proteja pielea de actiunea potential nociva a microorganismelor patogene, iar acesta trebuie mentinut cel putin 2 ore. Inlaturarea bandajului se face cu grija, tinandu-se cont de indicatiile artistului.

Curatarea tatuajului – majoritatea artistilor recomanda curatarea tatuajului prin spalare cu apa calda si cu sapun antibacterian, pentru a indeparta urmele de sange, plasma sau excesul de cerneala. Nu se vor folosi bureti de baie si nici nu se va tine jetul de apa direct pe tatuaj, iar durata dusului va fi de 5-6 minute.

Uscarea tatuajului – se face prin tamponarea usoara cu un prosop cat mai fin, urmata apoi de o perioada de aproximativ 20 de minute in care se lasa pielea sa se usuce natural.

Aplicarea unei creme speciale – in momentul in care pielea este uscata, este importanta aplicarea unei creme speciale pentru ingrijirea zonei tatuate. Produsul topic se aplica in strat subtire, care sa permita refacerea rapida a pielii. Trebuie continuata folosirea cremei macar de doua ori pe zi, timp de 3-5 zile, dupa care se poate folosi si o crema hidratanta obisnuita, dar care sa nu contina parfum, coloranti sau particule stralucitoare.

Nu sunt recomandate produsele pe baza de vaselina, deoarece exista riscul aparitiei unei iritatii pe suprafata tatuata, care ar impiedica vindecarea corecta si estetica.

Spalarea si hidratarea tatuajului pana la vindecare – este important ca zona tatuata sa fie spalata si apoi hidratata cel putin de doua ori pe zi pana la vindecarea completa, care poate dura intre 3 si 6 saptamani.

Va recomandam sa incercati produsele din gama Sorry Mom Tattoocreate special pentru a ingriji delicat pielea tatuata.

Call Now Button